Sobre Milca Assegurances

Assessora Personal d'Assegurances

 

Gestió i contractació d'assegurances a Vallirana, Barcelona.

Logotip Vida Familiar de Milca Assegurances. Icon Vida de Protecció. Logotip Milca Assegurances Icona png familiar2 per la web Milca Assegurances. Hi trobaràs Assegurances de salut, vida, accidents, llar, multirisc, responsabilitat civil, mascotes, estalvi i jubilació, etc. Servei de gestió d'assegurances per a persones, pimes, individuals o col·lectives, ajustades a les teves necessitats personals.

Com a Assessora Personal d'Asssegurances t'ofereixo el meu servei integral i personalitzat d’assessorament en assegurances. T'ajudo a tramitar i contractar l'assegurança que desitjis amb l'orientació personalitzada per aconseguir les millors cobertures.

Foto de Milca Gutiérrez Aliaga, Agent d’Assegurances Exclusiu.

Assegurances adaptades a les teves necessitats personals

 

Milca Gutiérrez Aliaga

Agent d'Assegurances Exclusiu

Servei personalitzat d'assessorament i assistència d'assegurances.

Més de 10 anys d’experiència en el sector assegurador oferint un servei personalitzat i professional a tots els meus clients. Treballo dia a dia en la tramitació i contractació d'assegurances per a particulars i empreses.

Servei personalitzat d'assegurances a Barcelona

 

Com a Agent d'Assegurances Exclusiu, des de l'any 2008 ofereixo Servei d'Assessorament en contractació de pòlisses d'Assegurances als meus clients, persones o empreses, tant a Barcelona com arreu de la Península.

Poso a la teva disposició els meus coneixements professionals sobre qualsevol assegurança que desitgis, la meva llarga experiència personal t'ajudarà a tramitar i contractar l'assegurança adequada a la teva situació, a trobar tota informació, les prestacions i cobertures del mercat més adequades per tu.

En el dia dia de la meva feina procuro conèixe't primer, saber la teva situació per atendre't satisfactoriament amb atenció personalitzada i de qualitat, tenint cura sempre de les teves necessitats particulars.

Per a mi és fonamental conèixer al meu client de manera propera, particular i més humana possible, per tal de recomanar les millors cobertures per tu, la teva família o el teu negoci.

Tot explicat amb un llenguatge senzill, apropiat, clar i transparent.

Pots comptar amb mi quan busquis assessorament i assistència en assegurances especialitzades sobre qualsevol àmbit: ja siguin cobertures individuals, familiars, per a col·lectivitats o per a Pimes. O bé, assegurances de salut, estalvi, pla de pensions, vehicles, llar, oci, viatges, responsabilitat civil, jurídiques, decessos, entre d'altres.

Junts podem trobar la manera de resoldre qualsevol preocupació o afer inesperat que sorgeixi, amb rapidesa i la confiança de sentir-nos ben atesos.

Sentir que amb un sol clic pots anticipar-te a qualsevol imprevist, et proporcionarà la tranquil·litat i seguretat que busques per a tu i els teus.

Fes la teva consulta sense cap compromís, junts trobarem la solució ideal que estàs buscant.

Icon de Milca Assegurances. Icona de Assegurances sanitàries, Assegurances de Salut.
Icon Milca Assegurances. Icona de Assegurances Multirisc, assegurar en qualsevol àmbit.
Icon Milca Assegurances. Icona de Assegurança de Cotxe. Assegurar el teu cotxe.

Vols rebre més informació de Milca Assegurances?

 

Sol·licita la informació d'assegurances que desitjis

En el meu espai podràs resoldre dubtes, tramitar i contractar assegurances de manera fàcil i senzilla. Tens a la teva disposició tota la meva àmplia experiència per trobar les cobertures adequades.

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'assegurança ideal a la teva situació personal:

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Família, servei d'assessorament i assistència personalitzada en assegurances per satisfer les necessitats de les persones i empreses.