Milca Assegurances amb el Dia Mundial de la Lluita contra el VIH la Sida, t'anima a unir-te als esforços de la població mundial en la lluita contra el virus VIH la Sida, per donar suport a les persones que pateixen la infecció. Prevenir el VIH la Sida és a les teves mans.

1 de desembre Dia Mundial de la Lluita contra la Sida

Icona Afirmació de del Dit Polze. Imatge de png. Milca Assegurances polze. Icona de Afirmació de Dit Polze web de Milca Assegurances. Prevenir el VIH la Sida és a les teves mans.

Milca Assegurances amb el Dia Mundial de la Lluita contra el virus VIH la Sida (World AIDS Day), t’anima a unir-te als esforços de la població mundial en la lluita contra el virus de la immunodeficiència humana (VIH), per donar suport a les persones que pateixen la infecció i recordar a aquells que han perdut la vida.

Recorda informar-te adequadament sobre la malatia i pendre les mesures preventives, a més de realitzar proves de de detenció quan calgui.

Gràcies per la teva ajuda i suport!

Logo de Milca Assegurances. Gestió i assessorament d'assegurances per a particulars i empreses. Ajuda en l'assistència de contractació en tots els àmbits que busquis. Ampli ventall d'assegurances personals.

Deixa un comentari