Imatge fotomuntatge de Assegurances de Responsabilitat Civil de la web Milca Assegurances. Cobertures per afrontar d'accidents de tot tipus. T’ajuden a protegir-te, a compensar i a reduir el risc en qualsevol eventualitat

Assegurances de Responsabilitat Civil ajuden a trobar solucions als conflictes

Milca Icona Responsabilitat Civil per la web Milca Assegurances, assegurances en tots els àmbits de Responsabilitat Civil. ¿Què t'ofereixen les Assegurances de Responsabilitat Civil?

 

Tant els individus com les grans entitats s'emparen pel Codi Civil, per tant com a ciutadans tenim l'obligació de respondre dels nostres actes, realitzats personalment o per una altra persona, indemnitzant els danys i perjudicis causats a un tercer.

Per viure amb tranquil·litat i segur, és bo tenir les corbertures personalitzades adecuades, ja sigui en àmbit personal, familiar, laboral o oci. Les Assegurances de Responsabilitat Civil et proporcionen estabilitat i protecció, cobreixen les teves activitats, actius, propietats de qualsevol risc al quals estem exposats diàriamenent, ja sigui causat per un accident, l'aigua, el foc, el vandalisme, danys, etc.

De manera que segons les circumstàncies, en el cas de no estar cobert adequadament, el perjudici causat per tot plegat pot originar a diferents greuges, problemes i conseqüències econòmiques.

Per solucionar-ho pots optar a contractar les pòlisses d'assegurances de Responsabilitat Civil més adequades per preservar-te i protegir-te dels successos inesperats..

Així doncs, tant si ets una persona, autònom o Pimes t'assessoraré, assistiré personalment per trobar la millor manera de protegir-te per a cada situació imprevista.

 

Per gestionar cada tipus d'incidència, hi ha diferents tipus d'Assegurances de Responsabilitat Civil.

Milca Icona Responsabilitat Civil, assegurances en tots els àmbits de Responsabilitat Civil. Pots obtenir més informació sobre l'assegurança especialitzada, hi ha una pòlissa adequada per a cada situació:

Per assegurar a ciclistes i bicicletes

Imatge de Ciclista Rodant en bicicleta. Assegurança de Responsabilitat Civil per a ciclistes. Assegurança per a Ciclistes i Bicicletes, vehicles de dues rodes, per cobrir tots els possibles imprevistos.

Asssegura la teva embarcació

Milca Assegurances t'ofereix l'Assegurança per a embarcacions d'esbarjo, a vela o motor, cobertures de Responsabilitat Civil, adequades per navegar, cobrint persones i vaixells, de qualsevol imprevist a la mar i a terra.

Assegurar el teu gat, gos, ocell …

Milca Assegurances t'ofereix Assegurança animals de companyia, assistència completa pel benestar de la teva mascota.

Sol·licita la informació sobre l'Assegurança Responabilitat Civil per a Ciclistes i Biciclete per assegurar ciclistes o bicis que desitjis.

Truca'm i t'informaré personalment sobre totes les avantatges i cobertures per assegurar el teu vehicle de dues rodes, pensant en millorar el seu benestar.

T'ajudaré a trobar i tramitar l'assegurança d'accidents per a ciclistes adaptada a les teves necessitats personals.

 

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'assegurança ideal a les teves necessitats.

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Icona de Milca Assegurances , Assegurança Responsabilitat Civil.