Imatge d'Assegurances de Protecció Jurídica. Fotomuntatge per de la web Milca Assegurances. Assistència de Protecció Jurídica, cobertures integrals per tu, la teva família i la teva empresa.

Assegurances de Protecció Jurídica defensen els teus interessos

Milca Icona Protecció Jurídica per la web Milca Assegurances, assegurances en tots els àmbits de Protecció Jurídica. ¿Què t'ofereixen les Assegurances de Protecció Jurídica?

Les Assegurances de Protecció Jurídica defensen els teus drets al mateix temps que contribueixen en la protecció davant de qualsevol demanda, en àmbits privat, familiar o de negocis.

Les Assegurances de protecció jurídica defensen els teus interessos i t'assessoren personalment en drets jurídics, a més de protegir la vida privada i familiar.

 

La prevenció i protecció et dona seguretat

Icona Jurídic, imatge en png. Icona de Milca Assegurances logotip jurídic Obtindràs servei d'assistència i assessorament jurídica personalitzat en diferents àmbits:

 • Assessorament jurídic familiar.
 • Defensa legal de béns, immobiliaris.
 • Ajut en les reclamacions enfront les incidències legals.
 • Protecció per a l’arrendador.

 

Tens a la teva disposició àmplies cobertures per assegurar i defensar els teus drets, familiars o de negoci. Cobertures que t'ajuden a trobar solucions als conflictes.

Milca Assegurances t'assessora en la tria l'assegurança de protecció Jurídica més adequada als teus interessos personals:

Per assegurar el teu arrendament

Imatge de l'Assegurança d’Arrendament. Fotomuntatge per a la web Milca Assegurances. Assegurança d'Arrendament té com a objectiu protegir, assessorar i defensar les necessitats, els drets o interessos de l'arrendador i de la seva propietat.

Per assegurar a la família

Imatge de l'Assegurança de Protecció Familiar. Fotomuntatge per a la web Milca Assegurances. Assegurança de Protecció Familiar té com a finalitat oferir Protecció Jurídica garantir l'estabilitat econòmica i seguretat, tant teva com de la teva família.

Icona de Milca Assegurances pulgar Assistència de Protecció Jurídica completa per a tu, la teva família i la teva empresa.

 

Sol·licita la informació de les Assegurances de Protecció Jurídica que desitjis.

Truca'm i t'informaré personalment sobre totes les Cobertures de Protecció Jurídica per assegurar a la família o propietats, o per resoldre qualsevol dubte.

 

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'Assegurança de Proteccció adaptada a les teves necessitats.

 • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
 • Agent d'assegurances exclusiu
 • Número de registre: C046843535365E.
 • Email: milca@milcassegurances.com
 • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
 • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
 • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Família, pòlisses d'assegurances per a per cobrir tots els possibles imprevistos de la vida per a la teva família, llar, salut o empresa.