Imatge Assegurança Accidents Individual per Autònoms protecció laboral. Fotomuntatge per la web Milca Assegurances. Assegurança d'Accidents Individual Protecció Laboral per a Autònoms

Assegurança d'Accidents Individual Protecció Laboral per Autònoms

Assegurança d'Accidents Individual Protecció Laboral per Autònoms, t'assegura amb àmplies cobertures, en cas de baixa laboral cobreix la baixa diària.

Cobertures de protecció laboral cobreixen la baixa diària

 

L'Assegurança Multirisc d'Accidents Individual està especialment pensada per a autònoms, així com per a altres pofessionals per compte d’altri, que necessiten ingressos complementaris als de la Seguretat Social per resultar aquests insufcients durant els períodes de baixa laboral total i transitòria, a conseqüència de malaltia o accident.

Icon Escut Jurídic en .png. Logotip Icona Escut jurídic per la web Milca Assegurances. Icon Logotipo jurídico Icona png. Escudo símbolo jurídico. Assegurança de Protecció Autònoms o altres professionals

L’Assegurança d’accidents individual et protegirà en cas de baixa laboral, amb una indemnització segons un barem de dies de baixa que consta en l’assegurança. És a dir, en cas de sofrir una lesió o afecció que t’impedeixi temporalment realitzar la teva tasca professional, excepte certes lesions de caràcter lleu amb “0 dies d’indemnització”, podràs saber quina quantitat percebràs en funció del subsidi o dieta diària contractada (15€, 30€, 60€, etc.), pel núm. de dies del barem. I tot això, amb l’avantatge d’una ràpida tramitació i indemnització, sense esperar l’alta mèdica.

Inclou Cobertures de Protecció per a Autònoms

Opcionalment, pots contractar la garantia de barem de dies amb ampliació, que et permetrà, en determinats supòsits, tenir una compensació econòmica si el període d’incapacitat temporal excedeix el temps fixat en el barem de la pòlissa, percebent per aquesta ampliació el 50% de la dieta diària. Igualment, per a patologies amb “0 dies d’indemnització”, et benefciaràs de la cobertura si el període de baixa mèdica és almenys de 5 dies consecutius, també indemnitzant el 50% de la dieta contractada.

 

Opcions de cobertura

L'Assegurança d’accidents individual és una bona alternativa sobre altres assegurances personals, o un complement molt necessari de les mateixes, de contractació totalment flexible.

Entre diverses contingències a assegurar, a tu o la teva família percebreu un capital en cas d’accident que derivi en:

 • Una invalidesa permanent.
 • Invalidesa professional.
 • Defunció.
 • Doble indemnització per accident de circulació.
 • Assistència sanitària.
 • Incapacitat temporal diària
 • Retirada de carnet, etc..

Contracta les Assegurança d'Accidents Individual que desitjis.

Com a Assessora Personal d'Asssegurances, em complaurà assessorar-te sobre l'Assegurança Multirisc més adequada a les teves necessitats personals.

 

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'assegurança ideal a les teves necessitats

 • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
 • Agent d'assegurances exclusiu
 • Número de registre: C046843535365E.
 • Email: milca@milcassegurances.com
 • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
 • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
 • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logo de Milca Assegurances. Gestió i assessorament d'assegurances per a particulars i empreses. Ajuda en l'assistència de contractació en tots els àmbits que busquis. Ampli ventall d'assegurances personals.