Imatge d'Assegurances de Responsabilitat Civil. Fotomuntatge per la web Milca Assegurances. Assessorament i assistència d’Assegurances personalitzata, per triar l'Assegurança de Responsabilitat Civil

Assegurances Multirisc àmplies cobertures de prevenció i protecció per cobrir a activitats, persones, béns i negocis

Informació sobre l'Assegurança Multirisc de prevenció i protecció per viure tranquil i segur

Les Assegurances Multirisc et proporcionen estabilitat i protecció, cobreixen les teves activitats, actius, propietats de qualsevol risc al quals estem exposats diàriamenent, ja sigui un accident, l'aigua, el foc, el vandalisme, danys, etc.

Milca Assegurances logotipo jurídico Estan pensades per donar resposta a les eventualitats, als problemes inesperats, en cas de produir-se un problema, avaria, dany, perjudici, desperfecte, etc t'ajudaran a superar el perill.

Triar bé l'Assegurança Multirisc adequada t'ajuda a viure ben protegit de qualsevol eventualitat, per cobrir a activitats, persones, béns o negocis.

Per respondre a les teves necessitats i expectatives, hi ha diverses opcions de cobertura:

  • Prevenció i protecció en qualsevol activitat dels riscos o un perill als quals estem exposats.
  • Per donar cobertura i preservar la teva llar, la seva propietat i la seva responsabilitat civil.
  • Per a les empreses necessitin una cobertura protecció sòlida, en cas de pèrdues causades per la interrupció de l'activitat empresarial, danys etc.

Pots optar per la pòlissa d'assegurances de risc més adequada per protegir la teva activitat, el teu habitatge, vehicle, o empresa.

 

Et proporcionaran la confiança tranquil·litat necessària per treballar, desenvolupar les teves activitats, i viure més confiat i segur gràcies a les àmplies cobertures.

 

Icona polze de Milca Assegurances Pots obtenir més informació sobre l'Assegurança Multirisc especialitzada que més s'adapti a les teves necessitats:

Per assegurar la teva llar i família

Milca Assegurances t'ofereix l'Assegurança Multirisc Llar i Família, t'ajuda a protegir la teva llar i a cobrir les pertinences contra pèrdues o danys.

Per assegurar el vehicle empresarial

Per assegurar-te com a treballador

A Milca Assegurances us oferim la millor cobertura i protecció davant l'imprevist a la teva empresa.

Protecció Laboral per Autònoms i altres

Imatge d'Assegurança d'Accidents Individual per a autònoms. Fotomuntatge per la web Milca Assegurances. Assessorament i assistència d’Assegurances. Per triar l'Assegurança Multirisc d'Accidents Individual, protecció en la feina com a autònom en cas de baixa laboral, cobreix la baixa diària

Assegurar la teva botiga o negoci

Milca Assegurances protegeix els teus béns, botiga o negoci, del vandalisme i altres eventualitats

Per assegurar els teus viatges

Milca Assegurances, Assegurança d’Accidents Individual per a Viatges, mou-te segur, vagis on vagis, per cobrir totes les eventualitats i viatjar tranquil i segur pel món.

Sol·licita la informació de les Assegurances Multirisc que desitjis.

Truca'm i t'informaré personalment sobre totes les Cobertures Multirisc per assegurar activitats, persones, béns o negocis, o per resoldre qualsevol dubte.

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'Assegurança Multirisc més adequada a les teves necessitats.

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Família, pòlisses d'assegurances per a per cobrir tots els possibles imprevistos de la vida per a la teva família, llar, salut o empresa.