Imatge de l'Assegurança de Plans de Pensions, disposa d'àmplies cobertures d'estalvi per garantir el futur. Assegurar un Pla de Pensió per estalviar és ser previsor. Milca Assegurances pensa en el teu futur i benestar

L'Assegurança Plans de Pensions disposa d'àmplies cobertures d'estalvi

Assegurar un bon Pla de Pensió per estalviar és pensa en el teu futur i benestar

 

Icon Escut Jurídic en .png. Logotip Icona Escut jurídic per la web Milca Assegurances. Icon Logotipo jurídico Icona png. Escudo símbolo jurídico. Assegurança d'Estalvi i Jubilació amb cobertures d'estalvi pensades en la teva tranquil·litat

Has pensat en la teva jubilació?

Les Assegurances de Plans de Pensió et permeten tenir uns ingressos extres quan et jubiles i a més ofereixen beneficis fiscals fins a aquell moment.

 

Pensades per dissenyar el teu propi pla segons el teu perfil

Pots variar la teva inversió, repartint-la entre diferents plans, segons les teves necessitats en cada moment:

L'Assegurança de Plans de Pensions compta amb àmplies cobertures de previsió d'estalvi per garantir el futur, per assegurar i garantir creixement econòmic.

Garanties i cobertures que t’ofereix l'Assegurança Pime per a cotxes d'empresa:

Béns Assegurats:

  • GCO Pensions renda fixa (renda fixa a curt termini). Pretén obtenir una rendibilitat i evitar les oscil·lacions del mercat.. Pensat per a les persones que, per la seva edat, són més a prop de la jubilació o bé que tenen menys tolerància al risc. TAE a 5 anys: 1,26 % *.
  • GCO Pensions mixt fix (renda fixa mixta). Inverteix com a màxim 30 % en actius de renda variable, seguint criteris de rendibilitat i diversifcació. TAE a 5 anys: 2,79 % *.
  • GCO Pensions renda variable (renda variable). Inverteix com a mínim 75 % en actius de renda variable. Pensat per a les persones amb més tolerància al risc i que són més lluny de la jubilació. TAE a 5 anys: 9,12 % *.
Milca Assegurances perfil de risc rendibilitat

Aquesta dada és indicadora del risc del fons i està calculada a partir de dades històriques, que, tot i això, poden no constituir una indicació fable del futur perfl de risc del fons. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada es mantingui inalterable i pot variar al llarg del temps.

Alertes sobre liquiditat comunes per a tots els plans

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels casos excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

El cobrament de la prestació o l’exercici del dret de rescat només és possible si es produeix alguna de les contingències o casos excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

Inclou avantatges fiscals

Et pots benefeciar de fins a un 52 % d'estalvi fiscal segons la teva base imposable i la comunitat autònoma.

 

Icona Afirmació de del Dit Polze. Imatge de milca_polze.png. Milca Assegurances polze. Icona de Afirmació de Dit Polze web de Milca Assegurances Cobertures exclusives per assegurar el teu estavi i jubilació.

Sol·licita la informació de les Assegurances d'Estalvis i Jubilació que desitjis.

Truca'm i t'informaré personalment sobre totes les cobertures per assegurar el teu estalvi, i resoldre qualsevol dubte.

 

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'Assegurança de Plans de Pensions pensada en les teves necessitats.

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Milca Assegurances logotip d'estalvis i jubilació