Imatge d'Assegurances de Vida de Milca Assegurances. Assessorament i assistència d’Assegurances personalitzada, per triar l'Assegurança de Vida Protecció. Cobertures de protecció enfront qualsevol eventualitat de la vida.

Assegurances de Vida per protegir a qui més estimes

Múltiples cobertures de protecció per superar les adversitats de la vida

 

Les Assegurances de Vida t'ajuden a cobrir els teus interessos personals i familiars de qualsevol imprevist, accidents, malaltia. Ofereixen cobertures de protecció enfront qualsevol eventualitat de la vida.

Les Assegurances de Vida estan dissenyades per protegir els teus interessos i els de la teva família de qualsevol imprevist, accidents malaltia i vida amb assegurances adaptades a les teva situació cuidant cada detall.

A la vida, hi ha moltes eventualitats inesperades, per això és una bona pensada i necessari tenir un pla de protecció. Pensat per poder beneficiar-te i disposar d'un important suport econòmic, protegir el teu futur financer i el de la teva família o negoci.

El servei d'Assistència de Vida és ampli ofereix moltes avantatges. Gaudeix de les millors cobertures per tu, la teva família i també per a col·lectius:

Icon Escut Jurídic en .png. Logotip Icona Escut jurídic per la web Milca Assegurances. Icon Logotipo jurídico Icona png. Escudo símbolo jurídico. Assegurances pensades per donar resposta a les teves necessitats, hi ha diverses opcions de cobertura:

 

 • Garanteix suport econòmic.
 • Cobertures adecuades per cada situació.
 • Presenció de la qualitat de vida.
 • Cobertures de protecció per cada cas.
 • Indemnització garantidees.

 

Cobrir i protegir a la família de les eventualitat sol ser una bona idea.

Milca Icona Responsabilitat Civil, assegurances en tots els àmbits de Responsabilitat Civil. Pots obtenir més informació sobre l'Assegurança de Vida Protecció especialitzada que més s'adapti a les teves necessitats:

Assegurar la salut de la famíla

Milca Assegurances t'ofereix l'Assegurança de Vida Protecció, per tal de garantir l'estabilitat econòmica de la teva família.

Protecció enfront les malalties greus

Milca Assegurances t'ofereix Assegurança de Vida Protecció, cobertura que t'ajuda a viure cobert i tranquil, per disposar de suport econòmic enfront de malalties greus, com el càncer de mama o infart.

Milca Assegurances t'ajuda a viure ben cobert, sense neguit.

Contracta les Assegurances de Vida que desitjis.

Com a Assessora Personal d'Asssegurances, em complaurà assessorar-te sobre lescobertures de protecció per assegurar la salut, adaptades a les teves necessitats personals.

 

Sol·licita més informació

 

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'assegurança ideal a les teves necessitats

 • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
 • Agent d'assegurances exclusiu
 • Número de registre: C046843535365E.
 • Email: milca@milcassegurances.com
 • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
 • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
 • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Cor salut