Contractar Assegurances per assegurar a persones, famílies i empreses

 

Hi trobaràs la teva assegurança personal en llar, salut, mascotes, vida, cotxe, estalvis, accidents, multirisc, responsabilitat civil, estalvi i jubilació, etc.

Com a Agent Exclusiu d'Assegurances t'assessoraré amb el servei professional, personalitzat, òptim i més humà possible en la contractació de pòlisses d'assegurances que busquis.

A Milca Assegurances tens a la teva disposició el meu servei integral i personalitzat d’assessorament en assegurances, t'informaré sobres les cobertures més adequades, per tal de millorar el teu benestar.

Pots gaudir de les millors cobertures personals per assegurar la teva salut, negoci o empresa, vehicles, llar, oci, vida, protecció jurídica, estalvis i jubilació, responsabilitat civil, entre moltes més assegurances.

T'assistiré en la contractació de la teva assegurança personalitzada, tenint curar de triar les cobertures més adequades per a tu, la teva família o negoci. Junts buscarem la pòlissa d'assegurança personal, familiar, o empresa amb les condicions més adients segons la teva situació personal.

El meu repte diari és millorar la teva qualitat de vida oferint un servei d'assistència en assegurances el més humà possible, eficient i personalitzat.

Assegurances disponibles a contractar especialitzades en tots els àmbits.

Imatge fotomuntatge de les Assegurances de Vehicles de la web Milca Assegurances. Milca Assegurances t'ofereix Assegurances de Vehicles per Assegurar completament el teu cotxe, moto o altres vehicles dels imprevistos

Assegurances de Vehicles

Protegeix cotxe, moto, ciclomotor amb les millors condicions

Icon Assegurar Cotxe Icon milca_car.png. Logotip Icona Assegurar Cotxe per la web Milca Assegurances. Icon Logotip Icona feta en png. Escut Assegurança símbol de cotxe.
Imatge de Milca Assegurances. Tarjeta de Presentació de Milca Gutierrez Aliaga, Agent d’Assegurances Exclusiu, gestió d'assegurances per a persones i empreses.

Com a Assessora Personal d'Assegurances t'assessoraré personalment sobre l'assegurança més adequada amb les millors condicions per tu i els teus.

Sol·licita la informació de l'Assegurança a contractar que desitjis

En el meu espai podràs assegurar i protegir persones, béns, negocis. Disposes d'un ampli ventall de cobertures per resoldre a les dificultats de la vida, solucions humanes.

T'assessoraré personalment per trobar les cobertures d'assegurances més adequades, noves oportunitats per tu i els teus.

Si et poses en contacte amb mi, t'ajudaré a contractar l'assegurança ideal a les teves necessitats particulars:

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Carrer Major 448, Vallirana, Barcelona. Codi Postal 08759.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip Familiar de Milca Assegurances. Icona png familiar per la web Milca Assegurances. Hi trobaràs Assegurances de salut, vida, accidents, llar, multirisc, responsabilitat civil, mascotes, estalvi i jubilació, etc.