Milca Assegurances t'ofereix l'Assegurança Multirisc Llar i Família, t'ajuda a protegir la teva llar i a cobrir les pertinences contra pèrdues o danys.

Milca Assegurances t’ajuda a assegurar i protegir la teva llar

 

Tot el que necessiteu saber per assegurar la teva llar

 

Quan vius en un apartament, pis o en una casa, és necessari pensar en tenir una assegurança de la teva llar, imprescindible per viure tranquil.

L’Assegurança Multirisc Família i Llar ofereix protecció, seguretat i és assequible per a tothom.

Et protegeix a tu i a la seva família de les pèrdues sobtades de les propietats personals quan la teva llar i les seves pertinences han patit danys ja sigui per en un incendi, una accident, robatori o qualsevol altre incident que inesperat. Fins i tot, cobreix esdeveniments fora del nostre control ocasionats per la natura, i molt més.

Milca Assegurances t’assessorà amb l’Assegurança Família i Llar de Protecció de la teva casa, pis o apartament, més adequada a les teves necessitats. Ideal per cobrir les teves pertinences contra les pèrdues amb cobertures personalitzades.

Posat en contacte amb mi i t’informaré personalment sobre l’Assegurança Multirisc Família i Llar, t’ajudarà a estar ben cobert. A viure més segur, a tenir cura de les pertinences contra les pèrdues o danys sobtats a causa d’un ampli ventall de successos.

Truca’m i t’informaré personalment sobre totes les cobertures de l’Assegurança Multirisc, per a resoldre qualsevol dubte.

T’ajudaré a assegurar la teva Llar, família i propietats, en les condicions adequades a les teves necessitats.

 

Assegurar Casa

 

Si et poses en contacte amb mi, t’ajudaré a contractar l’assegurança ideal a les teves necessitats

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d’assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Codi Postal 08830. Sant Boi de Llobregat, Barcelona.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 – 14:00 h i de 17:00 – 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Família, pòlisses d'assegurances per a per cobrir tots els possibles imprevistos de la vida per a la teva família, llar, salut o empresa.

Deixa un comentari