Gaudeix de la teva Assegurança de Caravana, viatja tranquil !

Quan arriben les vacances ets poses en marxa, decideixes viatjar i fer quilòmetres, anar de càmping amb la teva caravana, tant si decideixes viatjar per carretera o per la muntanya és necessari estar ben cobert i protegit.

Tan sols vols disfrutar del trajecte i el temps sense maldecaps, alhora que complir amb les teves obligacions al circular en carretara, per això abans de sortir cal que pensis en sortir pensant en afrontar les necessitats especials que puguin sorgir.

Com a viatger o campista, simplement vols moure't despreocupadament, fruir de l'experiència ben segur i tranquil, ja sigui per carretera, muntanya, platja o càmping.

Milca Assegurances t'ajuda amb l'Assegurança Multirisc Caravana, et proporciona una cobertura completa per a la teva caravana o mòdul estàtic i el seu contingut, inclou les cobertures més completes del mercat.

Cobertures pensades per cobrir la teva caravana, remolc o mòdul estàtic a més de les pertinènces enfront dels accidents o robatoris.

Et podràs beneficiar de l'assistència per a caravanes flexible més adequada mentre viatges, tant per a teva caravana de càmping, mòbil o mòdul estàtic.

Informa't i demana el teu pressupost sobre qualsevol tipus de cobertura d’assegurança de caravanes que necessitis.

 

Per desconnectar mentre viatges despreocupat en carretera arreu on vagis.

Contracta amb Milca Assegurances la teva Assegurança Multirisc per a Caravanes i Mòduls Estàtics
Assegura la teva caravana, viatge sense preocupació!

Activitats estiuenques amb caravana, en carretera o a l’aire lliure

Posat en contacte amb mi, t'informaré personalment sobre l'Assegurança de Caravana que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

Assegurar la teva Caravana!

Protecció i cobertura per resoldre a les dificultats de la vida, solucions humanes.

T'ajudaré a trobar les solucions més adequades, t'assessoraré en totes les novetats en cobertures, noves oportunitats per tu i els teus.

  • Nom i cognom: MILCA GUTIERREZ ALIAGA
  • Agent d'assegurances exclusiu
  • Número de registre: C046843535365E.
  • Email: milca@milcassegurances.com
  • Codi Postal 08830. Sant Boi de Llobregat, Barcelona.
  • Mòbil: (+34) 687 01 76 22
  • Atenció al client: de 9:00 - 14:00 h i de 17:00 - 20:00 h.
Logotip de Milca Assegurances Família, pòlisses d'assegurances per a per cobrir tots els possibles imprevistos de la vida per a la teva família, llar, salut o empresa.

Deixa un comentari